Vezi Coș Produsul "Coca Cola 0.33" a fost adăugat cu succes în Coșul dvs.

Pizza Diavola

22,00 lei

Conține: , , , .
Gramaj 485 g
Diametru 32 cm

Pizza este unicul fel de mâncare din întreaga lume în stare să satisfacă toate cele 5 simţuri ale omului:
Primul, văzul: cu formă sa rotundă, plină, colorată în nuanţe vii. Apoi te loveşte mirosul, aburindă, cu o tentă de fum, foc şi ingrediente bune şi de calitate îţi lasă gură apă. Aşa că urmează atingerea. Când o simţi în mâna, între degete, îţi transmite căldura proprie. Abia aştepţi să o guşti. Un răsfăţ pentru papilele gustative cu ulei extravirgin de măsline, mozzarella moale, pulpă de roşii şi alte ingrediente alese pe măsură.
La final am lăsat în mod special auzul. Nu pentru că blatul trebuie să fie puţin crocant şi să se audă crantz când muşti din ea, ci pentru că pizza se mănâncă mereu în compania celor dragi. Pizza se mănâncă într-o atmosferă de veselie, cu muzică şi glume. Căldura pe care pizza o are nu se transmite din interiorul acesteia către exterior ci invers, de la persoanele care o consumă, către cei apropiaţi.
Iar când pizza consumată este una picantă, chiar foarte picantă, atmosfera se încinge şi mai mult! Şi ce poate fi mai picant decât o pizza Diavola?

Pizza FORUM Craiova păstrează tradiția autentic italiană, creând cea mai bună pizza Diavola din Craiova folosind ingrediente mereu proaspete și de calitate.

OferteVezi ofertele noastre aici și nu uita; Urmărește-ne pe facebook pentru a afla primul de ofertele noastre speciale: facebook.com/pizzaforumcraiova!

COMANDĂ ACUM!

Cosmote: 0764-14-10-10 | Vodafone: 0729-14-10-10

Orange: 0748-14-10-10 | RDS: 0351-44-42-44

La fiecare comandă primești BONUS 5 Puncte CraiovaForum.ro