Pizza Țărănească

22,00 lei

Conține: , , , , , , , , .
Gramaj 620 g
Diametru 32 cm

În 1843, Alexandre Dumas, tatăl, a descris multitudinea de ingrediente ce pot alcătui o pizza, în cartea sa Le Corricolo, spunând despre pizza că la prima vedere este un fel de mâncare extrem de simplă dar în simplitatea sa este foarte complexă, cu ulei, făină din grâu dur, roşii, ceapă, usturoi, peşte, brânză, carne pentru cei mai înstăriţi. Datorită abundenţei de ingrediente şi moduri în care este gătită pizza, preţul acesteia reflectă cum au mers treburile la celelalte bresle, spre exemplu dacă pescarii au avut o captură bogată, preţul pizzei cu peşte este mai mic, dimpotrivă, dacă au prins mai nimic, preţul acesteia este deosebit de mare. Pizza preferată de către italienii din jurul oraşului Napoli în acea perioadă era Pizza ţărănească (sau Paesana), aceasta având o multitudine de ingrediente mereu proaspete.

Pizza FORUM Craiova păstrează tradiția autentic italiană, creând cea mai bună pizza Țărănească din Craiova folosind ingrediente mereu proaspete și de calitate.

OferteVezi ofertele noastre aici și nu uita; Urmărește-ne pe facebook pentru a afla primul de ofertele noastre speciale: facebook.com/pizzaforumcraiova!

COMANDĂ ACUM!

Cosmote: 0764-14-10-10 | Vodafone: 0729-14-10-10

Orange: 0748-14-10-10 | RDS: 0351-44-42-44

La fiecare comandă primești BONUS 5 Puncte CraiovaForum.ro