pizza calzone

Pizza Calzone

30,00 lei

Gramaj 500 g
Diametru 32 cm

Destinaţia principală a pizzei împăturită, numită şi calzone, a fost iniţial portabilitatea. Pizza se mânca cu furculiţa şi cuţitul în restaurante şi nu se putea transporta sau mânca foarte uşor. Fiind împăturită, pizza calzone era foarte uşor de consumat pe stradă. Tradiţional această formă de pizza se face la fel ca orice altă pizza, aceeaşi dimensiune, aceeaşi cantitate de ingrediente, coca fiind însă împăturită la jumătate şi marginine închise pentru a „sigila” ingredientele înăuntru, forma devenind una de semi-lună. Datorită complexităţii sale unele pizzerii fac un singur sortiment de calzone, uitând faptul că orice pizza se poate face şi calzone, dând igredientelor un gust aparte deoarece acestea se gătesc într-un mediu închis, sigilat, gusturile armonizandu-se în interiorul crustei.

Pizza FORUM Craiova păstrează tradiția autentic italiană, creând cea mai bună pizza impaturita (calzone) din Craiova folosind ingrediente mereu proaspete și de calitate.

OferteVezi ofertele noastre aici și nu uita; Urmărește-ne pe facebook pentru a afla primul de ofertele noastre speciale: facebook.com/pizzaforumcraiova!

COMANDĂ ACUM!

Cosmote: 0764-14-10-10 | Vodafone: 0729-14-10-10

Orange: 0748-14-10-10 | RDS: 0351-44-42-44

La fiecare comandă primești BONUS 5 Puncte CraiovaForum.ro